Voorwaarden

(Per 1 januari 2023)

Prijsopgave

Catering de Korenbloem is per 1 januari 2023 vrijgesteld van BTW. Prijsopgaves op de website zijn voor particulieren en bedrijven gelijk. Er wordt geen BTW meer berekend.

Bezorgkosten

De Korenbloem werkt in de regio Zwolle. Bezorgkosten in de stad Zwolle zijn € 9,50. Buiten Zwolle: € 0,45 per kilometer, met een minimum van € 9,50.

Gebruik serviesgoed Korenbloem

De Korenbloem kan -indien gewenst- tot 30 personen serviesgoed en bestek bijleveren. Hiervoor wordt € 2,25 per persoon in rekening gebracht. Als de Korenbloem de spullen later op komt halen, worden extra reiskosten in rekening gebracht.

Huur van extra serviesgoed of kookspullen

Indien de Korenbloem voor het uitvoeren van de opdracht extra serviesgoed of keukenapparatuur moet huren, dan zijn de extra kosten voor de opdrachtgever. De Korenbloem brengt hiervoor 15% van de huurkosten in rekening als  organisatiekosten.

Bevestiging opdrachten

De Korenbloem zet de opdracht op schrift en stuurt die aan de opdrachtgever toe. De opdrachtgever bevestigd de opdracht binnen de aangegeven termijn. Dan is de opdracht definitief. Vanaf dat moment gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van een opdracht is mogelijk met in acht neming van onderstaande voorwaarden. Annulering door de klant geschiedt per brief of per e-mail, graag met opgaaf van redenen.

Betaling

Na aflevering of na afloop van de opdracht ontvangt u een factuur van de Korenbloem. Indien het factuurbedrag van de opdracht boven de 600 euro uit zal komen, zal een aanbetaling worden gevraagd. Deze moet uiterlijk 14 dagen voor de datum van levering zijn voldaan.