Voorwaarden

(Per november 2021)

Prijsopgave

Prijsopgaves op de website en in offertes zijn inclusief BTW. Voor eten & drinken geldt het BTW-tarief van 9%. Voor alkoholhoudende dranken, inzet van personeel, huur van goederen en bezorgkosten geldt het 21%-tarief.

Voor zakelijke klanten geldt: wij maken een offerte op maat met  prijsopgave exclusief BTW. In onze facturen staat de BTW apart aangegeven.

Bezorgkosten

De Korenbloem werkt in de regio Zwolle. Bezorgkosten in de stad Zwolle zijn € 9,50 (inclusief 21% BTW). Buiten Zwolle: € 0,46 per kilometer (inclusief 21% BTW).

Gebruik serviesgoed Korenbloem

De Korenbloem kan -indien gewenst- tot circa 30 personen serviesgoed en bestek bijleveren. Hiervoor wordt € 2,25 per persoon in rekening gebracht (inclusief 21% BTW). Als de Korenbloem de spullen later op komt halen, worden extra reiskosten in rekening gebracht.

Huur van extra serviesgoed of kookspullen

Indien de Korenbloem voor het uitvoeren van de opdracht extra serviesgoed of keukenapparatuur moet huren, dan zijn de extra kosten voor de opdrachtgever. De Korenbloem brengt hiervoor 15% van de huurkosten in rekening als  organisatiekosten.

Bevestiging opdrachten

De Korenbloem zet de opdracht op schrift en stuurt die aan de opdrachtgever toe. De opdrachtgever bevestigd de opdracht binnen de aangegeven termijn. Dan is de opdracht definitief. Vanaf dat moment gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van een opdracht is mogelijk met in acht neming van onderstaande voorwaarden. Annulering door de klant geschiedt per brief of per e-mail, graag met opgaaf van redenen.

Betaling

Na aflevering of na afloop van de opdracht ontvangt u een factuur van de Korenbloem. Indien het factuurbedrag van de opdracht boven de 600 euro uit zal komen, zal een aanbetaling worden gevraagd. Deze moet uiterlijk 14 dagen voor de datum van levering zijn voldaan.