Op Locatie

Thuis uit eten met vrienden of familie? Dat is erg gezellig, maar je hebt er wel je handen aan vol. Wilt u niet de hele tijd zelf in de keuken staan? Dan kan de Korenbloem een deel of al het werk uit handen nemen door voor u te koken. Natuurlijk doet de Korenbloem dan ook de boodschappen en zorgen we ervoor dat de keuken er na afloop weer netjes uitziet.

Wat er op het menu staat, kunt u uiteraard zelf bepalen. Maar u kunt zich ook laten verrassen en het menu laten samenstellen door de Korenbloem! Ook in de aankleding van de tafel en het buffet kan de Korenbloem een rol spelen.

De Korenbloem kookt ook voor groepen op locatie. Heeft u een familiedag, cursus- of teamdag? De Korenbloem verzorgt ter plekke de lunch of maaltijd, zodat het prima past binnen het programma.

Samenwerking met wandelbureau ErUit

Een natuurwandeling in of rond Zwolle maken en na afloop een lekkere lunch of afternoon tea? Dat kan, omdat catering de Korenbloem in samenwerking met ErUit arrangementen aanbiedt. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wijzijneruit.nl