Menukaart

U kunt bij de Korenbloem terecht voor lunches, buffetten, diners, high-tea-arrangementen. De Korenbloem verzorgt catering op maat! Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor een passend aanbod!

(Aanbod en prijzen zijn geldig per november 2021. Genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW). NB: voor arbeid, alkoholhoudende dranken, reiskosten en gehuurde materialen geldt het belastingtarief van 21%, zie Voorwaarden.

Lunches

Lunches zijn er vanaf € 13,50 p.p.. Voor lunches geldt een minimum aantal van 10 personen

De basislunch bestaat uit: 2 broodjes belegd met kaas/plantaardige spread/vlees naar keuze en garnering; een plak noten-rozijnenbrood met roomboter/plantaardige ‘boter’ naar keuze. Drinken erbij: melk/karnemelk/vruchtensap naar keuze.

Deze lunch is uit te breiden met o.a. : een kop soep, een stuk fruit, een wrap of sandwich (erbij of in plaats van een broodje), een salade

Vraag een offerte op maat aan

High tea

Lekker genieten van een high tea met zoete en hartige hapjes en diverse theesoorten. De Korenbloem stelt in overleg een high tea voor u samen. Er is een kleine high tea met 3 zoete gerechten en 3 hartige gerechten voor € 20,– per persoon. Dit is zonder thee. U kunt ook kiezen voor een complete high tea met 3 zoete gerechten, bonbons en 4 hartige gerechten voor € 25,– per persoon. Daar zijn 3 soorten thee bij inbegrepen. (voor beide varianten geldt: minimaal 10 personen)

Vraag een offerte op maat aan

Buffetten

De prijs van een buffet is € 23,50 per persoon (minimum afname is 8 personen).  Vanaf 20 personen is de prijs € 21,– p.p.

De samenstelling van het buffet is afhankelijk van het seizoen, maar bestaat uit een soep (met brood en tapenade) en 4 andere gerechten. Er is keuze uit o.a. hartige taart, een ‘gevulde’ salade zoals linzensalade, couscoussalade, pastasalade, een warm gerecht bijv lasagne, ovenschotel, curry, een salade van het seizoen, gevulde wrap of pannenkoekje.

Naar keuze kan het buffet worden uitgebreid met een extra gerecht of een toetje. Dat kost € 4,– p.p.

Vraag een offerte op maat aan

Speciaal in het winterseizoen: stamppotten, curry’s, stoofpotjes

In de winterperiode is een stamppot/stoofpot buffet te bestellen. De Korenbloem maakt vooral vegetarische gerechten, dus de groentes krijgen de hoofdrol. Vlees zit er op verzoek wel bij, maar dan vooral als smaakmaker.

De stamppot- of stoofpot buffetten kosten € 20,– p.p. Deze buffetten zijn vanaf 10 personen te bestellen.

Vraag een offerte op maat aan

Diners

De Korenbloem verzorgt ook diners bij u thuis of op locatie. Bij een diner krijgt u meerdere wat exclusievere gerechten geserveerd en we koken bij u thuis (een deel van) het menu. Een drie-gangen menu kost € 29,50 per persoon. Een vier-gangen menu is er vanaf € 33,50 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar is er een kindermenu vanaf € 18,50. Hier kunnen nog extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld drankjes, huur van extra materiaal, bezorgkosten. Voor de diners geldt een minimum aantal van 8 personen en een maximum van 15 personen.

Vraag een offerte op maat aan