Menukaart

Catering de Korenbloem verzorgt voor u: lunches, buffetten, diners of een high tea. Wij verzorgen geen borrels, hapjes of losse taarten.

Catering de Korenbloem is een kleinschalig bedrijf en verzorgt lunches, buffetten of een high tea voor minimaal 10 en maximaal 30 personen. Diners verzorgen wij vanaf 8 personen tot maximaal 15 personen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een passend aanbod!

(Aanbod en prijzen zijn geldig per 1 januari 2023. Vanaf die datum is catering de Korenbloem vrijgesteld van BTW. Zie ook bij Voorwaarden. )

Lunches

Lunches zijn er vanaf € 13,50 p.p.. Voor lunches geldt een minimum aantal van 10 personen

De basislunch bestaat uit: 2 broodjes belegd met kaas/plantaardige spread/vlees naar keuze en garnering; een plak noten-rozijnenbrood met roomboter/plantaardige ‘boter’ naar keuze. Drinken erbij: melk/karnemelk/vruchtensap naar keuze.

Deze lunch is uit te breiden met o.a. : een kop soep, een stuk fruit, een wrap of sandwich (erbij of in plaats van een broodje), een salade

Vraag een offerte op maat aan

High tea

Lekker genieten van een high tea met zoete en hartige hapjes en diverse theesoorten. De Korenbloem stelt in overleg een high tea voor u samen. Er is een kleine high tea met 5 gerechtjes (bijvoorbeeld 3 zoete gerechten en 2 hartige gerechten) voor € 20,– per persoon. Dit is zonder thee.

U kunt ook kiezen voor een complete high tea met 6 gerechten (bijvoorbeeld 3 zoet en 3 hartig), bonbons en 3 soorten thee voor € 27,50 per persoon. Voor beide varianten geldt: minimaal 10 personen.

Vraag een offerte op maat aan

Buffetten

De prijs van een buffet is € 24,50 per persoon (minimum afname is 10 personen).  Vanaf 20 personen is de prijs € 22,50 p.p.

De samenstelling van het buffet is afhankelijk van het seizoen, maar bestaat uit een soep (met brood en tapenade) en 4 andere gerechten. Er is keuze uit o.a. hartige taart, een ‘gevulde’ salade zoals linzensalade, couscoussalade, pastasalade, een warm gerecht bijv lasagne, ovenschotel, curry, een salade van het seizoen, gevulde wrap of pannenkoekje.

Naar keuze kan het buffet worden uitgebreid met een extra gerecht of een toetje. Dat kost € 4,– p.p.

Vraag een offerte op maat aan

Speciaal in het winterseizoen: stamppotten, curry’s, stoofpotjes

In de winterperiode is een stamppot/stoofpot buffet te bestellen. De Korenbloem maakt vooral vegetarische gerechten, dus de groentes krijgen de hoofdrol. Vlees zit er op verzoek wel bij, maar dan vooral als smaakmaker.

De stamppot- of stoofpot buffetten kosten € 23,50 p.p. Deze buffetten zijn vanaf 10 personen te bestellen.

Vraag een offerte op maat aan

Diner bij u thuis?

Catering de Korenbloem verzorgt een diner vanaf 8 personen tot maximaal 15 personen. In overleg stellen we een menu samen van 3 of 4 gangen. 3 gangen vanaf € 29,50 en 4 gangen vanaf € 35,– p.p.

Vraag een offerte op maat aan